Καζάνι που βράζει ο ΑΠΟΕΛ: «Παίκτες μπουρδέλα βγάλτε τη φανέλα» και «Άντε γ@μήσου Πρόδρομε»

Καζάνι που βράζει ο ΑΠΟΕΛ: «Παίκτες μπουρδέλα βγάλτε τη φανέλα» και «Άντε γ@μήσου Πρόδρομε»

Λαϊκά δικαστήρια έχουν στήσει περίπου 200 φίλοι του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα ξεσπώντας για μια ακόμη ήττα σε ντέρμπι που δέχθηκε η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Μερίδα φίλων των «γαλαζοκιτρίνων» μαζεύτηκαν μετά το τέλος του αγώνα και αποδοκίμασαν έντονα τον Πρόδρομο Πετρίδη και την εταιρεία.

«Άντε γ@αμήσου Πρόδρομε», ήταν ένα από τα συνθήματα που δονούσε την ατμόσφαιρα, ενώ ένα άλλο που δονούσε την ατμόσφαιρα ανέφερε: «Πουτάνα εταιρεία μας φέρνεις αηδία»

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE