ΠΑΡΑ-THEMA

Βγάζει μάτια το «μαύρο διαμάντι» της ΑΕΛ! Έφυγε και τώρα είναι ηγέτης

Βγάζει μάτια το «μαύρο διαμάντι» της ΑΕΛ! Έφυγε και τώρα είναι ηγέτης

Μόλις στα 24 του χρόνια έδειξε ότι είναι παίκτης ποιότητας γι’ αυτό και από μια επιλογή ρεζέρβας στην ΑΕΛ έγινε βασικός και αναντικατάστατος. Η ομάδας της Λεμεσού με λίγα λεφτά είχε βρει ένα ιδανικό αμυντικό χαφ, που βοηθούσε μάλιστα και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο λόγος για τον Ντιαλό Γκουντιλεγιέ που το καλοκαίρι ζήτησε και έφυγε από την ομάδα, επιστρέφοντας για να δοκιμαστεί στην Nancy, ομάδα της Γαλλίας. Μετά από δυο βδομάδες στις προπονήσεις της ομάδας έπεισε τον προπονητή ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ και είμαστε σίγουροι ότι δεν το μετάνιωσε ο κόουτς.

Ο 25χρονος από την Μαυριτανία(διεθνής με τη χώρα του) που έπαιξε και στις μικρές Εθνικές της Γαλλίας είναι βασικός και αναντικατάστατος, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο Championa 2 της Γαλλίας και να διεκδικεί τον τίτλο και την άνοδο.

Ο Ντιαλό σε 22 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα μετρά 19 συμμετοχές όλες βασικός, εκτός από μία στην οποία πέρασε ως αλλαγή στο 72΄, ενώ σημείωσε και ένα γκολ. Aποτελεί πολυεργαλείο για τον προπονητή του, που άλλοτε τον χρησιμοποιεί ως αμυντικό μέσο και άλλοτε σε δημιουργικό ρόλο στο κέντρο, όντας ο ηγέτης στο χώρο της μεσαίας γραμμής, αφού η ομάδα του έχει δεχτεί μόλις 12 γκολ.

Με τις εμφανίσεις του μάλιστα, αργά ή γρήγορα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον και μεγαλύτερων ομάδων στη Γαλλία, καθώς είναι σε μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και σίγουρα σε μια προσιτή τιμή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top