Κάτω από τα 35 δολάρια το πετρέλαιο – Ρεκόρ εξαετίας

Κάτω από τα 35 δολάρια το πετρέλαιο – Ρεκόρ εξαετίας

Στα 34,84 δολάρια ανά βαρέλι η τιμή του «μαύρου χρυσού» - Χαμηλό εξαετίας και για το χρυσό, στα 1.049,60 δολάρια η ουγγιά.

Η πτώση της τιμής του πετρελαίου συνεχίστηκε και την Πέμπτη (17/12), σπάζοντας το «φράγμα» των 35 δολαρίων ανά βαρέλι και καταγράφοντας ρεκόρ εξαετίας.

Πιο συγκεκριμένα, τα συμβόλαια παράδοσης Ιανουαρίου κατέγραψαν απώλειες κατά 1,9% ή 0,68 δολάρια, τερματίζοντας στα 34,84 δολάρια ανά βαρέλι. Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο από τον Φεβρουάριο του 2009. Οι νέες πιέσεις στο αργό αποδίδονται τόσο στην απρόσμενη αύξηση των αμερικανικών αποθεμάτων, καθώς και στην ενίσχυση του δολαρίου λόγω της χθεσινής απόφασης της Fed για την αύξηση των επιτοκίων κατά 25 μονάδες βάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση κορυφής στην Αλάσκα: Η ιστορική χειραψία, τα χαμόγελα και το χειροκρότημα Τραμπ σε Πούτιν

Συνάντηση κορυφής στην Αλάσκα: Η ιστορική χειραψία, τα χαμόγελα και το χειροκρότημα Τραμπ σε Πούτιν

Η ιστορική χειραψία, το χειροκρότημα και η από κοινού «χορογραφία» του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην Αλάσκα έχουν τους δικούς τους συμβολισμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE