N. Παπαδόπουλος: Πυρά για τους υποψήφιους της Άμεσης Δημοκρατίας - Πρόσωπα με ύποπτο παρελθόν, σύλληψη και απάτη

N. Παπαδόπουλος: Πυρά για τους υποψήφιους της Άμεσης Δημοκρατίας - Πρόσωπα με ύποπτο παρελθόν, σύλληψη και απάτη

Σε αιχμηρή δημόσια παρέμβαση προχώρησε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικό Κόμμα (ΔΗΚΟ), Νικόλας Παπαδόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση των υποψηφίων του κινήματος «Άμεση Δημοκρατία».

Μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα X, ο κ. Παπαδόπουλος εξαπέλυσε δριμεία κριτική, υποστηρίζοντας ότι ανάμεσα στους υποψηφίους περιλαμβάνονται πρόσωπα με βεβαρημένο ιστορικό. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε άτομο που φέρεται να έχει συλληφθεί για διακίνηση ναρκωτικών στα κατεχόμενα, σε πρόσωπο που –όπως σημείωσε– διερευνάται για απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, καθώς και σε άτομο που, κατά τον ίδιο, εξαπάτησε εκατοντάδες επενδυτές την περίοδο του χρηματιστηρίου.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ έθεσε ευθέως ζήτημα αξιοπιστίας και πολιτικής ηθικής, διερωτώμενος κατά πόσο αυτά συνιστούν τα «νέα ήθη» που –όπως ανέφερε– προβάλλονται από το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.

«Αυτοί θα αποφασίζουν για το μέλλον των παιδιών μας;» κατέληξε στην ανάρτησή του, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την καταλληλότητα των εν λόγω υποψηφίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE