Επιθέσεις από πιράνχα στην Αργεντινή: Πάνω από 40 τραυματίες - Ένας ακρωτηριασμός

Επιθέσεις από πιράνχα στην Αργεντινή: Πάνω από 40 τραυματίες - Ένας ακρωτηριασμός

Μαζικές επιθέσεις από πιράνχα σημειώθηκαν σε παραλία της Αργεντινής, προκαλώντας την ανησυχία των Αρχών.

Σύμφωνα με το nacion.com, τα περιστατικά σημειώθηκαν κοντά στην πόλη Βικτόρια, στην επαρχία Εντρέ Ρίος, όταν δεκάδες λουόμενοι μπήκαν στο νερό για να δροσιστούν λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

Πάνω από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν στα χέρια και τα πόδια ενώ ένας άνδρας ακρωτηριάστηκε. Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές, οι τραυματισμοί κυμαίνονταν από βαθιά δαγκώματα μέχρι απώλεια δακτύλου.

 

Στο νοσοκομείο της περιοχής μεταφέρθηκαν παιδιά και ενήλικες, όλοι με αιμορραγικά τραύματα από τα αιχμηρά δόντια των ψαριών ενώ νέα επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας με τουλάχιστον πέντε ακόμη τραυματίες.

Οι ναυαγοσώστες ύψωσαν κόκκινες σημαίες και διέταξαν άμεσα την εκκένωση της παραλίας, προειδοποιώντας για ακραίο κίνδυνο. Ωστόσο, υπήρξαν αναφορές πως ορισμένοι επισκέπτες μπήκαν στο νερό παρά τις προειδοποιήσεις των Αρχών.
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Hospital Fermín Salaberry (@hfsalaberry)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE