Μέχρι και στον κάλαθο έκρυβαν ναρκωτικά – Τους «τσάκωσαν» με ποσότητα κάνναβης πέραν του ενάμισι κιλού – Χειροπέδες σε δύο

Μέχρι και στον κάλαθο έκρυβαν ναρκωτικά – Τους «τσάκωσαν» με ποσότητα κάνναβης πέραν του ενάμισι κιλού – Χειροπέδες σε δύο

Στο πλαίσιο συλλογής, διερεύνησης και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη της ΥΚΑΝ προέβησαν χθες στη σύλληψη δύο 21χρονων και μίας 45χρονης ενώ κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης πέραν του ενάμισι κιλού.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που διενεργήθηκε δυνάμει δικαστικού εντάλματος στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 45χρονης το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία της στη Λάρνακα, εντοπίστηκαν δύο νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού μικτού βάρους ενός κιλού και 107 γραμμαρίων περίπου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία όπου διαμένει η 45χρονη και ο ένας 21χρονος όπου εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία, συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη μικτού βάρους 414 γραμμαρίων περίπου, ένα κουτί το οποίο περιείχε κάνναβη μικτού βάρους 14 γραμμαρίων, και μια ζυγαριά ακριβείας.

Εντοπίστηκαν επίσης σε κάλαθο έξω από την οικία της 45χρονης και του 21χρονου, δύο νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν κάνναβη μικτού βάρους 60 περίπου γραμμαρίων, που θεάθηκε προηγουμένως ο δεύτερος 21χρονος να πετά.

Οι πιο πάνω συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE