Γι’ αυτό ακούγατε σειρήνες Πυροσβεστικής τα ξημερώματα στη Λεμεσό

Γι’ αυτό ακούγατε σειρήνες Πυροσβεστικής τα ξημερώματα στη Λεμεσό

Σε 18 κλήσεις για βοήθεια, 12 πυρκαγιές, 4 ειδικές εξυπηρετήσεις, 1 κλήση ασθενοφόρου και 1 ψευδή κλήση ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 6 το πρωί χθες μέχρι και η ώρα 6 το πρωί σήμερα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Υπηρεσίας,  η ώρα 04.25 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε καφετέρια στην οδό Αγίας Φυλάξεως, στη  Λεμεσό, που βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφης οικοδομής. Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Αγίου Ιωάννη "Λοχία Βασίλη Κρόκου".

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο 20 λεπτά αργότερα. Προκλήθηκαν ζημιές πέραν των 3000 ευρώ στον εξοπλισμό της καφετέριας. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, με την πιθανότητα του εμπρησμού να μην έχει αποκλειστεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE