Τραγωδία στο Τορίνο: Νεκρός 47χρονος που πνίγηκε με πανετόνε σε οικογενειακό τραπέζι

Τραγωδία στο Τορίνο: Νεκρός 47χρονος που πνίγηκε με πανετόνε σε οικογενειακό τραπέζι

Τραγωδία σημειώθηκε στο Τορίνο της Ιταλίας όπου ένας άνδρας 47 ετών έχασε τη ζωή του μπροστά στα μέλη της οικογένειάς του, κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος την παραμονή των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την ιταλική La Stampa, Τζιοβάνι Λόπεζ πνίγηκε αφού του στάθηκε στον λαιμό ένα κομμάτι πανετόνε. Οι συγγενείς του προσπάθησαν άμεσα να τον βοηθήσουν, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και ειδοποίησαν τις πρώτες βοήθειες.

Οι διασώστες κατέβαλαν προσπάθειες να επαναφέρουν τον 47χρονο, όμως, παρά τις ενέργειες ανάνηψης, κατέληξε. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

Συμφωνία για από κοινού συμμετοχή τους σε δικοινοτικό Φεστιβάλ, αλλά και σε συναντήσεις Τεχνικών Επιτροπών, έγινε σήμερα ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.