ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Άνδρες της Εθνικής Φρουράς στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Άνδρες της Εθνικής Φρουράς στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου!

Παρουσία ανδρών της Εθνικής Φρουράς στα αεροδρόμια της Κύπρου...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, ήδη η πιθανότητα να αναλάβουν πόστα στους αερολιμένες μας μέλη της Ε.Φ., είναι σε φάση υλοποίησης. 

Όπως πληροφορούμαστε, αν και δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο, στρατιωτικές μονάδες άρχισαν ήδη να προετοιμάζονται και να επιλέγουν ποιοι μόνιμοι υπαξιωματικοί και ΕΠΥ θα αναλάβουν τα νέα αυτά καθήκοντα.

Σύμφωνα με άλλη πηγή πληροφόρησής μας, «έχει εξεταστεί πολύ σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, όπως και η πιθανότητα οι στρατιωτικοί να τύχουν ειδικής εκπαίδευσης για να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτή την ειδική αποστολή».

Άλλο άτομο με υπεύθυνο πόστο τόνισε πως «η συνδρομή της Εθνικής Φρουρας ζητείται και σε περιπτώσεις πυρκαγιών. Δεν πρέπει να φάινεται πρώτογνωρο. Πρέπει να ληφθούν κάποια επιπλέον μέτρα ασφαλείας και είναι απόλυτα λογικό να στραφούν οι αρμόδιοι στην Εθνική Φρουρά».

Οι κινήσεις που γίνονται, είναι με τη συνεργασία των δυο εμπλεκόμενων υπουργείων, αυτό της Άμυνας, καθώς και του Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης.

Είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο των συνεχών γεωπολιτικών εξελίξεων οι κυπριακές Αρχές δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη και  αναλαμβάνουν δράση προκειμένου να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Σ΄ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το συγκεκριμένο μέτρο, βάσει του οποίου η παρουσία μονάδων ασφαλείας του κράτους σε αεροδρόμια και λιμάνια θα αυξηθούν κατακόρυφα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της Εθνικής Φρουράς (μόνιμοι υπαξιωματικοί και ΕΠΥ) προορίζονται για να αναλάβουν πόστα και στα λιμάνια Λάρνακας και Λεμεσού.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top