«Σφραγισμένα χείλη» από Λετυμπιώτη για διαγραφές από ΔΗΣΥ – Το σχόλιο του για τις αναρτήσεις στο Instagram
«Ουδέν σχόλιο» από τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, σε σχέση με τις διαγραφές μελών της Κυβέρνησης από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
Σύμφωνα με όσα γράφονται σε διάφορες μουσικές ιστοσελίδες και blogs, το κομμάτι της 27χρονης πολυβραβευμένης σταρ είναι κλεμμένο από εκείνο του συναδέλφου της, που κυκλοφόρησε το 1985.
Κάποιοι εκπλήσσονται από την ομοιότητα των δύο τραγουδιών, άλλοι κάνουν λόγο για… εθνικιστικό παραλήρημα, ενώ η σύζυγος του Κούρδου καλλιτέχνη, Γκιουλτέν, δήλωσε σε τουρκική εφημερίδα πως η Αντέλ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.
Σημειώνουμε πως ο Αχμέτ Καγιά είναι ένας από τους τραγουδιστές που δαιμονοποιήθηκαν στην Τουρκία και, μάλιστα, πέθανε το 2000 στο Παρίσι, όπου είχε εξοριστεί λόγω της κουρδικής καταγωγής του.
Ακούστε στo βίντεο τα δύο τραγούδια σε αντιπαραβολή!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις