ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;
Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία Πάφου από 66χρονο, είπε ο κ. Τσαπής, κατά τα έτη 2008- 2012 υπεξαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των 350 χιλιάδων ευρώ περίπου από δύο εταιρείες στις οποίες είναι μέτοχος κατά 50% .
Ο παραπονούμενος , συνέχισε ο κ. Τσαπής “ κατάγγειλε επίσης ότι πλαστογραφήθηκε η υπογραφή του σε συγκεκριμένο έγγραφο με το οποίο οι δύο εταιρείες του επωμίστηκαν δάνειο από τραπεζικό ίδρυμα συνολικού ύψους 1.150.000 ευρώ”.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 61χρονου- συνεταίρου του παραπονούμενου στις δύο εταιρείες- , εναντίον ενός υπαλλήλου στις δύο εταιρείες ηλικίας 33 ετών και ακόμη τεσσάρων προσώπων ηλικίας 24, 44, 52 και 60 χρόνων οι οποίοι δηλώνονταν ως υπάλληλοι στις δύο εταιρείες.
Ο κ. Τσαπής είπε πως όλοι ισχυρισμοί που προέβαλαν οι έξι ύποπτοι διερευνώνται.
Πρόσθεσε επίσης πως έγιναν έρευνες σε υποστατικά, γραφεία και στις οικίες τους και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αξιολογηθούν.
Οι έξι ύποπτοι κατέληξε παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




