Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αγία Νάπα: Κλεμμένο αυτοκίνητο εμβόλισε περιπολικά και εξαφανίστηκε ο οδηγός

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αγία Νάπα: Κλεμμένο αυτοκίνητο εμβόλισε περιπολικά και εξαφανίστηκε ο οδηγός

Μέλη της Αστυνομίας, μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, εντόπισαν γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα σε περιοχή της Αγίας Νάπας, αυτοκίνητο το οποίο είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο.

Στον οδηγό έγινε σήμα να σταματήσει για έλεγχο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, αφού ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής του, συγκρούστηκε με δύο υπηρεσιακά οχήματα, ενώ για την ανακοπή του ρίφθηκαν προειδοποιητικοί πυροβολισμοί.

Το αυτοκίνητο στη συνέχεια εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας, ενώ στη συνέχεια και κατά την έξοδό του από τον αυτοκινητόδρομο, συγκρούστηκε με τρίτο υπηρεσιακό όχημα.

Ο οδηγός κατευθύνθηκε σε χωματόδρομο σε περιοχή που ελέγχεται από τις Βρετανικές Βάσεις, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και διέφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τρία υπηρεσιακά οχήματα υπέστησαν ελαφρές ζημιές. Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας και το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE