«Να πληρώσουν οι γονείς»: Σκληρό μήνυμα της Συντεχνίας της Αστυνομίας μετά τα επεισόδια με ανήλικους

«Να πληρώσουν οι γονείς»: Σκληρό μήνυμα της Συντεχνίας της Αστυνομίας μετά τα επεισόδια με ανήλικους

Την ποινική ευθύνη γονέων για διάπραξη ποινικών αδικημάτων από τα ανήλικα τέκνα τους, ζητά με ανακοίνωσή του ο Κλάδος Αστυνομίας της Παγκύπριας Συντεχνίας Ισότητα, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε διάφορες πόλεις.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για "δήθεν έθιμο" ανηλίκων που φέρνει σε κίνδυνο ζωές αστυνομικών. "Πάνω από 200 τα επεισόδια που ανταποκρίθηκαν οι Αστυνομικοί, υλικές ζημίες σε όλη την Κύπρο, τραυματισμοί και αριθμός συλλήψεων", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνουν, ακόμη, ότι "κάποιοι μας άφησαν χωρίς νομοθεσίες και χωρίς προϋπολογισμό, ούτως ώστε να δουλεύουν τουλάχιστον επιπρόσθετοι πέραν των 100 υπερωριακών αστυνομικών σε κάθε επαρχία".

Η Συντεχνία δίνει συγχαρητήρια στους αστυνομικούς που υπερέβαλαν εαυτόν το βράδυ του Σαββάτου, σημειώνοντας ότι "αυτοί αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE