Πάγωσαν όλοι με το σοβαρό ατύχημα διαγωνιζόμενου στο Mr. Cyprus! «Σκεφτόμουν ότι ήρθε το τέλος…» δήλωσε

Πάγωσαν όλοι με το σοβαρό ατύχημα διαγωνιζόμενου στο Mr. Cyprus! «Σκεφτόμουν ότι ήρθε το τέλος…» δήλωσε

Το σοβαρό ατύχημα του Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου δεν ήταν το μοναδικό στο αποψινό επεισόδιο του Mr. Cyprus καθώς υπήρχε και δεύτερο ακόμα μεγαλύτερο. Θύμα αυτή τη φορά του τροχαίου μέσα στις λάσπες ο Ίκαρος Γκράποβαν

Διαβάστε επίσης: Φοβερό ατύχημα στο Mr. Cyprus! «Α Παναγία μου, βουράτε ρε….» Τραυματίστηκε διαγωνιζόμενος

Ο όμορφος νεαρός στην προσπάθεια του να «νικήσει» το χρόνο και τους συμπαίχτες του έχασε τον έλεγχο του baggie οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει σε χαράδρα.

Αμέσως οι νοσηλευτές και άτομα της παραγωγής έτρεξαν προς το μέρος του και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, με τον ίδιο σοκαρισμένο να αντιλαμβάνεται όπως είπε όταν τους είδε όλους από πάνω του ότι κάτι σοβαρό είχε συμβεί.

«Την ώρα που έπεφτα δεν πρόλαβα να σκεφτώ κάτι και δεν ξέρω ήμουνα αλλού» δήλωσε ο διαγωνιζόμενος συμπληρώνοντας ότι «το μόνο που θυμάμαι είναι ότι την ώρα που βρισκόμουν στο αέρα είπα αυτό ήταν ήρθε το τέλος»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE