Τι κρατά η κοπέλα; Χαμός στο «Για Σένα» με το παρεξηγημένο σχέδιο της Χριστιάνας

Τι κρατά η κοπέλα; Χαμός στο «Για Σένα» με το παρεξηγημένο σχέδιο της Χριστιάνας

Ήταν η στιγμή που κοιτάξαμε το ρολοϊ για να σιγουρευτούμε οτι ήταν ακόμα μεσημέρι και όχι μεσάνυχτα.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «ακατάλληλο για ανηλίκους» αν τα πράγματα λέγονταν χωρίς υπονοούμενα. 

Τι εννοούμε; Στην τηλεφωνική γραμμή του «Για Σένα» την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα την ώρα του παιχνιδιού, η Χριστιάνα Αριστοτέλους έκανε την δική της «παρεξηγημένη» ζωγραφιά που για τα πονηρά μυαλά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ακατάλληλου περιεχομένου».

Η Χριστιάνα προσπθούσε να ζωγραφήσει μια τραγουδίστρια προσπάθησε στον πίνακα, φτιάχνοντας ένα ανθρωπάκι να κρατά ένα μικρόφωνο κοντά στο στόμα. Τόσο κοντά που δεν μπορούσες ακριβώς να διακρίνεις τι ήταν αυτό το «μακρόστενο» πράγμα που είχε στο στόμα το ανθρωπάκι. 

Και κάπου εκεί ξεκίνησαν τα υπονοούμενα απο το πάνελ της εκπομπής, με την Χριστιάνα να προσπαθεί να σχεδιάσει ξεχωριστά το μικρόφωνο αλλά με «αποτυχημένο» σχέδιο το οποίο παρέπεμπέ σε «πονηρό εργαλείο».

Οταν η τηλεθεάτρια βρήκε την απάντηση, η Χριστιάνα ζήτησε να της φέρουν ένα μικρόφωνο για να το συγκρίνουν με την ζωγραφία της και να αποδείξει ότι έτσι ζωγραφίζει  κανείς ένα μικρόφωνο.

Έλα όμως που τα σχόλια και η πλάκα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα με την Χριστιάνα να προσπαθεί απο την μια να αλλάξει θέμα και απο την άλλη να δικαιολογεί το σχέδιο της, «χτυπώντας» κατά την διάρκεια της εκπομπής «μα είναι δυνατόν να μου λέτε πως δεν είναι μικρόφωνο;»

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE