Γεννά αύριο! Ποια πασίγνωστη Κύπρια θα κρατά στην αγκαλιά της σε λίγες ώρες το αγοράκι της;

Γεννά αύριο! Ποια πασίγνωστη Κύπρια θα κρατά στην αγκαλιά της σε λίγες ώρες το αγοράκι της;

Στον κόσμο θα φέρει αύριο Τρίτη 8 Δεκεμβρίου το πρώτο της παιδί, πασίγνωστή Κύπρια.

Ένα παιδί «δώρο Θεού» για την ίδια και τον σύζυγο της, αφού ήταν μια επιθυμία που είχαν εδώ και αρκετό καιρό. 

Η Γιώτα Κουφαλίδου, έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για να υποδεχτεί στον κόσμο τον μονάκριβο της γιό. Το όνομα του οποίου κρατάνε μυστικό και δεν θέλησαν να ανακοινώσουν πριν την γέννηση του.

Ηδη η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας , μαζί με τον σύζυγο της Στέλιο Έλληνα, έχουν ετοιμάσει το δωμάτιο του παιδιού αλλά και την βαλίτσα που θα χρειαστεί για την γέννα η Γιώτα Κουφαλίδου.

Σε λιγότερο απο 24 ώρες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον μικρό τους πρίγκιππα. Εμείς να ευχηθούμε με ένα πόνο!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.