VIDEO - Φονικό στην Πάφο: Άφαντο το μαχαίρι και τα ρούχα του δράστη - Τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα
25.11.2025 - 08:19
Άφαντο παραμένει το μαχαίρι και τα ρούχα του 58χρονου δράστη του άγριου φονικού στην Πάφο, με θύμα τον 26χρονο Αλέξανδρο Αντωνίου.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Alpha, Κώστα Νάνο, υπάρχουν ερωτήματα τα οποία παραμένουν αναπάντητα, με τις έρευνες των Αρχών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Εκτός από το μαχαίρι και τα ρούχα του δράστη, που δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί, ερωτηματικό παραμένει και το εάν η μοιραία συνάντηση δράστη και θύματος έξω από το περίπτερο είχε διευθετηθεί ή έγινε τυχαία. Κάτι που θα διευκρινιστεί μέσω της εξέτασης των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρώην σύντροφος του θύματος τον είχε καταγγείλειγια συγκεκριμένα αδικήματα στιςΑρχές.
Υπενθυμίζεται ότι, ως ύποπτοςγια τονφόνοεκ προμελέτηςσυνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ο πατέρας τηςνεαρής, ηλικίας 58 ετών.
Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.