Φόνος στα Κονιά: Θρήνος για τον άτυχο Αλέξανδρο - Σήμερα απευθύνουν το τελευταίο αντίο - Η παράκληση της οικογένειας

Φόνος στα Κονιά: Θρήνος για τον άτυχο Αλέξανδρο - Σήμερα απευθύνουν το τελευταίο αντίο - Η παράκληση της οικογένειας

Σήμερα Τρίτη (25/11) θα απευθύνουν το τελευταίο αντίο οι φίλοι και οι συγγενείς του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου, θύμα του άγριου φονικού που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης έξω από περίπτερο στα Κονιά της επαρχίας Πάφου.

Η κηδεία του Αλέξανδρου θα τελεστεί την Τρίτη (25/11) στις 14:30 στον Ιερό Ναό Απόστολου Ανδρέα στην Έμπα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον ναό από τη 1:30 μ.μ. έως τις 2:30 μ.μ., ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κοιμητήριο Έμπας.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Υπενθυμίζεται ότι o 26χρονος απεβίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό όπου νοσηλευόταν, βυθίζοντας στο πένθος την Πάφο και ολόκληρη την Κύπρο.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE