Γέμισε με πολεμικά πλοία η Μεσόγειος- Με 34 πλοία η Τουρκία και 13 η Ρωσία

Γέμισε με πολεμικά πλοία η Μεσόγειος- Με 34 πλοία η Τουρκία  και 13 η Ρωσία

Συνολικά 34 πλοία του πολεμικού ναυτικού διαθέτει η Τουρκία στην Μεσόγειο αυτές τις μέρες, ενώ η Ρωσία διαθέτει 13, σύμφωνα με στοιχεία του τουρκικού αρχηγείου ενόπλων δυνάμεων που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι  η Τουρκία διαθέτει αυτή τη στιγμή στη Μεσόγειο 20 αντιτορπιλικά και 14 βοηθητικά πλοία. Αναφέρεται επίσης ότι τρεις κορβέτες, ένα υποβρύχιο, μία τορπιλάκατος και μία φρεγάδα είναι σε συνεχή κίνηση στη Μεσόγειο.

Η Ρωσία, η οποία διαθέτει αεροπορική βάση αλλά και θαλάσσια βάση στη Συρία, διαθέτει 13 πλοία του πολεμικού ναυτικού της στη Μεσόγειο.

Πρόκειται για τέσσερα αντιτορπιλικά και εννέα βοηθητικά πλοία.

Οι ΗΠΑ αυτή τη στιγμή διαθέτουν στην Μεσόγειο τρία αντιτορπιλικά.

Η Γαλλία ένα αεροπλανοφόρο, δύο αντιτορπιλικά πλοία, μία φρεγάδα και ένα πλοίο των στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών. Η Ιταλία μία φρεγάδα και ένα υποβρύχιο. Η Βρετανία, το Βέλγιο, η Ισπανία, ο Καναδάς, η Πορτογαλία, η Ελλάδα και η Ολλανδία έχουν από ένα πλοίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE