Μήνυμα στα ελληνικά από Έρχιουρμαν για τον σεισμό

Μήνυμα στα ελληνικά από Έρχιουρμαν για τον σεισμό

Μήνυμα στα ελληνικά, τα τουρκικά και τα αγγλικά, με αφορμή τη σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή σε ολόκληρη την Κύπρο με επίκεντρο την Πάφο, ανήρτησε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, κάνοντας λόγο για ανάγκη κοινής προετοιμασίας έναντι των φυσικών καταστροφών.

Στο μήνυμά του, το οποίο, σε ανακοίνωση της «προεδρίας» παρατίθεται αυτούσιο στην ελληνική γλώσσα, ο κ. Έρχιουρμαν εκφράζει την ευχή να μην υπήρξαν ζημιές και αναφέρει ότι ο σεισμός πρέπει να λειτουργήσει ως υπενθύμιση "για συνεργασία χωρίς διακρίσεις".

Η δήλωσή του στα ελληνικά αναφέρει: «Εύχομαι κανείς να μην υπέστη κάποια ζημιά και να καταλάβουμε πως πρέπει όλοι μαζί να προετοιμαστούμε χωρίς διακρίσεις, βορράς και νότος, για σεισμούς και άλλες καταστροφές. Περαστικά στην Πάφο, περαστικά στην Κύπρο.»

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE