Καυτή 50άρα έκανε στριπτίζ on air για την ομάδα της! (videο)

Καυτή 50άρα έκανε στριπτίζ on air για την ομάδα της! (videο)

Την υπόσχεσή της πως θα πετάξει τα ρούχα της σε περίπτωση που η Μποταφόγκο πάρει την άνοδο για την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας τήρησε η καυτή Μάιτε Προένσα on air!

Η διάσημη Βραζιλιάνα ηθοποιός είχε τονίσει σε προηγούμενη δήλωσή της, πως σε περίπτωση που η ομάδα του Ρίο πανηγυρίσει την άνοδο στην Serie Α, τότε θα έκανε στριπτίζ σε live εκπομπή. Για… καλή μας τύχη η Μποταφόγκο δεν… λύγισε από την πίεση και τα κατάφερε!

Έτσι, η 57χρονη, παρακαλώ, ηθοποιός έκανε τα λεγόμενά της πράξη και πρόσφερε ένα απίστευτο θέαμα στην εκπομπή «Extra Ordinários» και μας… πέταξε τα μάτια έξω!

Δείτε!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE