Χειροπέδες σε 51χρονο για την υπόθεση φόνου του Δημοσθένους

Χειροπέδες σε 51χρονο για την υπόθεση φόνου του Δημοσθένους

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης φόνου με θύμα τον 49χρονο Σταύρο Δημοσθένους στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη 51χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Οκτωβρίου, διαπράχθηκε η... μαφιόζικη εκτέλεσή του, όταν ο ίδιος αναχώρησε από την οικία του με οδηγό τον δεκαεννιάχρονο γιο του. 

Οι εκτελεστές επέβαιναν σε άσπρο βαν, το οποίο προπορευόταν και άνοιξαν πυρ εναντίον του συνοδηγού, τραυματίζοντας θανάσιμα τον Δημοσθένους.

Παράλληλα οι ανακριτές κατάφεραν να εξασφαλίσουν διάταγμα άρσης των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων και πλέον ευελπιστούν να μιλήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και δεν αποκλείονται νέες συλλήψεις. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Κυπριακό: Η τελευταία ζαριά της Ολγκίν-Αγώνας δρόμου για επανέναρξη συνομιλιών πριν από την αποχώρηση Γκουτέρες

Σε διπλωματικό αγώνα δρόμου βρίσκεται το Κυπριακό, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να επιχειρεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, για μια νέα διευρυμένη συνάντηση πριν από τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE