Στο δικαστήριο Πάφου την Τετάρτη ο Μολδαβός Μολδαβός εγκέφαλος της συμμορίας Dridex

Στο δικαστήριο Πάφου την Τετάρτη ο Μολδαβός  Μολδαβός εγκέφαλος της συμμορίας Dridex

Η ακρόαση της υπόθεσης αναβλήθηκε ήδη έξι φορές μέχρι τώρα.

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου  αναμένεται να προσαχθεί την Τετάρτη (02/12) εκ νέου  ο 30χρονος Μολδαβός Αντρέι Τσιγκούλ, του οποίου ζητείται η έκδοση από τις αμερικανικές αρχές, προκειμένου να δικαστεί για υπόθεση ηλεκτρονικής άπατης για το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής.

Η κατηγορούσα αρχή, που εκπροσωπείται  από την Ανώτερη  Δικηγόρο της Δημοκρατίας Μαρίνα Σπηλιωτοπούλου, παρουσίασε στη χθεσινή(01/12) δικάσιμο τη μάρτυρα κατηγορίας Λειτουργό του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιούλικα Χατζηπροδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE