Φόρεσε χειροπέδες 30χρονος για τα 100 κιλά ναρκωτικά - Αφέθηκε ελεύθερος 22χρονος

Φόρεσε χειροπέδες 30χρονος για τα 100 κιλά ναρκωτικά - Αφέθηκε ελεύθερος 22χρονος

Αναφορικά με υπόθεση εντοπισμού και κατάσχεσης πέραν των 100 κιλών ναρκωτικών, συνελήφθη χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση, ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 30 ετών.

Σχετικά με τον 22χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες για την ίδια υπόθεση, αφού ανακρίθηκε γραπτώς, δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον του και απολύθηκε της κράτησης του.

Οι τέσσερις συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE