Φέτος, μάλιστα, συνεχίζει στο νησί μας ο θεσμός των χριστουγεννιάτικων Αγρό, στη Δερύνεια, στην Κακοπετριά, στον Καλοπαναγιώτη, στην Κυπερούντα, στα Λεύκαρα, στον Στατό-Άγιο Φώτιο και στο Φικάρδου.
Το ThemaOnline προχώρησε σε διαδικτυακή έρευνα για τις τιμές και διαθεσιμότητα κρατήσεων σε κάποια από τα χριστουγεννιάτικα χωριά για την περίοδο των γιορτών.
Σημειώνεται ότι η έρευνα έγινε μέσω του Booking.com για κρατήσεις για δύο άτομα, οπότε οι τιμές και η διαθεσιμότητα απευθείας από τις ιστοσελίδες των καταλυμάτων μπορεί να διαφέρουν.
Καλοπαναγιώτης
Casale Panayiotis
Δωμάτιο ούτε για δείγμα στο πολυτελές ξενοδοχείο από 24-27 Δεκεμβρίου και 1-2 Ιανουαρίου. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις Παρασκευές και Σάββατο του Δεκέμβρη εκτός από την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου. Τις υπόλοιπες μέρες οι τιμές ξεκινούν από 238 ευρώ.

Αγρός
Rodon Hotel and Resort
Άφαντα τα δωμάτια στις 31/12 και 2/1. Ανάρπαστα και τα Σάββατα του Δεκέμβρη. Προλαβαίνετε ακόμη για Παρασκευές και Χριστούγεννα. Οι τιμές αρχίζουν από 80 ευρώ.

Agros Glamping Boutique
Ξενοδοχείο με την παραδοσιακή έννοια δεν το λες αλλά σίγουρα έχει όλες τις πολυτέλειες. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για σκηνή στις 25 και 31/12 καθώς και 1 Ιανουαρίου. Τις υπόλοιπες μέρες οι τιμές ξεκινούν από 288 ευρώ.

Κακοπετριά
Στην Κακοπετριά υπάρχει μεγαλύτερη διαθεσιμότητα κλινών από άλλες περιοχές.
Thymises Boutique Hotel
Όλες οι μέρες είναι ανοιχτές. Οι τιμές αρχίζουν από 180 ευρώ και φθάνουν μέχρι 350 την περίοδο των γιορτών.

Rifugio Retreat Bed&Breakfast
Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα από τις 19 Δεκεμβρίου μέχρι τις 3 Ιανουαρίου. Οι τιμές αρχίζουν από 70 ευρώ.

Λεύκαρα
Archontiko Kiverniti
Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα 24-26 Δεκεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου. Οι τιμές αρχίζουν από 129 ευρώ.

The Agora Hotel - Small Luxury Hotel of the World - Adults Only
Υπάρχει ακόμη διαθεσιμότητα καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών με τις τιμές να αρχίζουν από 207 ευρώ.

Στη Δερύνεια δεν υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο, υπάρχουν κάποια μεμονωμένα διαμερίσματα αλλά μπορείτε να βρείτε καταλύματα στην Αγία Νάπα ή το Παραλίμνι. Από έρευνα στην πλατφόρμα αρκετά από τα ξενοδοχεία της περιοχής θα μείνουν ανοιχτά μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου με ένα μεγάλο εύρος τιμών.