Επ. Αμμοχώστου: Συνελήφθη ο δάσκαλος που έδειρε 10χρονο μαθητή και τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Επ. Αμμοχώστου: Συνελήφθη ο δάσκαλος που έδειρε 10χρονο μαθητή και τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Υπόθεση ξυλοδαρμού μαθητή ηλικίας 10 χρόνων από δάσκαλο, διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου και αργά χθες το βράδυ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 40χρονου εκπαιδευτικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα ο μαθητής μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση στο Παραλίμνι συνοδευόμενος από τον πατέρα του και κατάγγειλε ότι νωρίτερα, δάσκαλος στο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο στο Δήμο Σωτήρας, χειροδίκησε πάνω στο 10χρονο.
 

Επ.Αμμοχώστου: Δάσκαλος ξυλοκόπησε 10χρόνο μαθητή γιατί δεν έπλυνε τα πινέλα ζωγραφικής

Ο 10χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και την πλάτη.
 
Η Αστυνομία έλαβε κατάθεση για το περιστατικό από τον μαθητή και αργά χθες το βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνελήφθη ένας δάσκαλος ηλικίας 40 χρόνων.
 
Σήμερα ο 40χρονος θα δώσει κατάθεση στην Αστυνομία δίνοντας τη δική του εκδοχή στα όσα υποστήριξε εναντίον του ο μαθητής και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE