Αναστάτωση στην Πάφο - Έστειλαν απειλητικό email σε σχολείο

Αναστάτωση στην Πάφο - Έστειλαν απειλητικό email σε σχολείο

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης μετά από απειλητικό email που έστειλαν άγνωστοι σε σχολείο στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστο πρόσωπο ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο κτίριο όπου συστεγάζονται το Λύκειο Κύκκου και το Νικολαΐδειο Γυμνάσιο.

Από την πρώτη στιγμή τέθηκαν σε εφαρμογή τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Παιδείας και οι μαθητές οδηγήθηκαν σε ασφαλή χώρο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και διεξήγαγαν σχετικές έρευνες, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΟΕΒ και ΚΕΒΕ: «Εκτός συζήτησης η καθολική εφαρμογή της ΑΤΑ»

ΟΕΒ και ΚΕΒΕ: «Εκτός συζήτησης η καθολική εφαρμογή της ΑΤΑ»

Με αιχμηρή κοινή ανακοίνωσή τους, η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) απορρίπτουν κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο καθολικής εφαρμογής της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).