Σοκ στη Λεμεσό: Βρέφος 3,5 μηνών με σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία - Συνελήφθησαν οι γονείς

Σοκ στη Λεμεσό: Βρέφος 3,5 μηνών με σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία - Συνελήφθησαν οι γονείς

Σοκαριστική υπόθεση βρίσκεται ενώπιον των Αρχών, μετά τον εντοπισμό εγκεφαλικής αιμορραγίας σε βρέφος μόλις 3,5 μηνών, το οποίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση συνελήφθησαν οι γονείς του βρέφους και τέθηκαν υπό κράτηση.

Εναντίον των δύο γονέων διερευνώνται αδικήματα πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, έκθεσης παιδιού κάτω των δύο ετών σε κίνδυνο και κακομεταχείρισης ατόμων κάτω των 16 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.