Εμπρησμός στη Λάρνακα: Στο κελί ο 44χρονος που έκαψε την παράγκα που διέμενε και οχήματα για... διαμαρτυρία

Εμπρησμός στη Λάρνακα: Στο κελί ο 44χρονος που έκαψε την παράγκα που διέμενε και οχήματα για... διαμαρτυρία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του για περίοδο 8 ημερών, οδηγήθηκε ο 44χρονος που συνελήφθει σε σχέση με τον εμπρησμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον χώρο των διυλιστηρίων της πόλης, οπου καταστράφηκαν ολοσχερώς μια παράγκα και τέσσερα αυτοκίνητα.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με δηλώσεις του υπαστυνόμου Γιώργου Χαραλάμπους, υπεύθυνου του ΤΑΕ Λάρνακας, ο συλληφθείς παραδέχθηκε ότι έβαλε φωτιά στην παράγκα όπου διέμενε, καθώς και στα οχήματα, τα οποία ανήκαν σε μηχανικό της περιοχής και δεν χρησιμοποιούνταν.

Ο 44χρονος, γνωστός στις Αρχές, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι προέβη στον εμπρησμό ως μορφή διαμαρτυρίας για την οικονομική και κοινωνική του κατάσταση, η οποία τον είχε αναγκάσει να διαμένει στην παράγκα που είχε στηθεί στην ακρογιαλιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

Η Κυπριακή Προεδρία θα εργαστεί για μια «Αυτόνομη Ένωση Ανοιχτή προς τον Κόσμο» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE