Εμπρησμός στη Λάρνακα: Χειροπέδες σε 45χρονο - Έκαψε την παράγκα που διέμενε και οχήματα για... διαμαρτυρία

Εμπρησμός στη Λάρνακα: Χειροπέδες σε 45χρονο - Έκαψε την παράγκα που διέμενε και οχήματα για... διαμαρτυρία

Στη σύλληψη 45χρονου Ελληνοκύπριου προχώρησε η Αστυνομία Λάρνακας, σε σχέση με τον εμπρησμό που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον χώρο των διυλιστηρίων της πόλης, οπου καταστράφηκαν ολοσχερώς μια παράγκα και τέσσερα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπαστυνόμου Γιώργου Χαραλάμπους, υπεύθυνου του ΤΑΕ Λάρνακας, ο συλληφθείς παραδέχθηκε ότι έβαλε φωτιά στην παράγκα όπου διέμενε, καθώς και στα οχήματα, τα οποία ανήκαν σε μηχανικό της περιοχής και δεν χρησιμοποιούνταν.

Ο 45χρονος, γνωστός στις Αρχές, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι προέβη στον εμπρησμό ως μορφή διαμαρτυρίας για την οικονομική και κοινωνική του κατάσταση, η οποία τον είχε αναγκάσει να διαμένει στην παράγκα που είχε στηθεί στην ακρογιαλιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου θα ζητηθεί η προσωποκράτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE