11 χτυπήματα σε 45 μέρες – Χειροπέδες σε 43χρονο για διαρρήξεις σε ξενοδοχείο

11 χτυπήματα σε 45 μέρες – Χειροπέδες σε 43χρονο για διαρρήξεις σε ξενοδοχείο

Στη σύλληψη 43χρονου προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία, σε σχέση με σειρά διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν σε ξενοδοχείο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Ο 43χρονος τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν σε ξενοδοχείο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 43χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε έντεκα υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών από δωμάτια ξενοδοχείου που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 18 Ιουλίου – και 1η Σεπτεμβρίου, 2025.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ανασχηματισμός σε ναρκοπέδιο: Τα «όχι», οι κομματικές πιέσεις και ο πονοκέφαλος του Προέδρου

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε από το Προεδρικό, εξελίσσεται σε ένα δύσκολο πολιτικό παζλ. Οι τελικές αποφάσεις καθυστερούν, τα σενάρια αλλάζουν διαρκώς και κάθε επιλογή φαίνεται να δημιουργεί νέες ισορροπίες, που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται να διαχειριστεί.