Φονικό Λεμεσού: Το προφίλ του παρανοϊκού δολοφόνου με το κουζινομάχαιρο – Χειροπέδες στον πατέρα του

Φονικό Λεμεσού: Το προφίλ του παρανοϊκού δολοφόνου με το κουζινομάχαιρο – Χειροπέδες στον πατέρα του

Χειροπέδες φόρεσε η Αστυνομία στον πατέρα του 31χρονου φονιά ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ τρία νεαρά πρόσωπα.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η σύλληψη του 61χρονου, πατέρα του δράστη, έγινε την Τετάρτη 25/11, γύρω στην 1.00 π.μ στην οικία του στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 61χρονος ο οποίος βρισκόταν μπροστά στην σκηνή της εν ψυχρώ δολοφονίας,  φαίνεται πως δεν συνεργάζεται με την Αστυνομία, αφού ο 31χρονος γιός του ακόμα καταζητείται.

Άγριο φονικό στην καρδιά της Λεμεσού! Ο δράστης μαχαίρωσε και σκότωσε τρία πρόσωπα!

Ο παρανοϊκός δολοφόνος με το κουζινομάχαιρο

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 31χρονος αποτελεί γνωστό πρόσωπο στην Αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπών και διαρρήξεων. Ο ίδιος χαρακτηρίζεται ως βίαιος χαρακτήρας με επιθετικές τάσεις καθώς είχε εις βάρος του βεβαρημένο ιστορικό βιαιοπραγιών και ξυλοδαρμών.

Ο 31χρονος που αιματοκύλησε κυριολεκτικά χωρίς κανένα δισταγμό τρεις νεαρούς στο κέντρο της Λεμεσού, στις 19:30 μ.μ, χαρακτηρίζεται σύμφνωνα με πηγές μας ως παρανοϊκός.

Πληροφορίες που στο παρόν στάδιο δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν αναφέρουν ότι, ο 31χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών την στιγμή που διέπραττε το αποτρόπαιο έγκλημα του.

Ο δράστης αφαίρεσε τη ζωή στα αδέρφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή ηλικίας 19 και 21 χρονών και στον σύντροφο της ξαδέλφης τους Αιμίλιο Μιλτιάδους 24 ετών με κουζινομάχαιρο, που άρπαξε από την ταβέρνα του πατέρα του, αφού πρώτα είχε διαπληκτιστεί με τα θύματα του.

Ο ίδιος κυνηγούσε τους τρεις από την πλατεία Ηρώων μέχρι την οδό Ανεξαρτησίας και από εκεί στην οδό Αριστοτέλους τραυματίζοντας τους θανάσιμα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις.  

Διαβάστε περισσότερα:

Μακελειό στη Λεμεσό: Το τρίτο θύμα έτρεξε να ξεφύγει! Τον πρόλαβε και τον έσφαξε

Γ. Σωτηριάδης: «Δυστυχώς η πόλη μας συγκλονίστηκε με τριπλό φονικό»-Τα θύματα είναι ηλικίας 19, 21 και 24 χρονών​

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη περιοχή του φονικού από συγγενείς των θυμάτων! «Αφήστε με να τον δω αν εν ο….»​

Η απόλυτη τραγωδία! Αδέλφια οι δυο από τους τρεις νεκρούς του άγριου φονικού στη Λεμεσό​

ΜΑΚΕΛΕΙΟ στη Λεμεσό: Δείτε φωτορεπορτάζ από τη σκηνή του φονικού​

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE