O Πούτιν κλιμακώνει και στέλνει το αντιτορπιλικό «Μόσχα» έξω από την Τουρκία (BINTEO)

O Πούτιν κλιμακώνει και στέλνει το αντιτορπιλικό «Μόσχα» έξω από την Τουρκία (BINTEO)

Στα ανοιχτά της Λατάκειας σε απόσταση 60 χιλιομέτρων από την Τουρκία έστειλε η Ρωσία το αντιτορπιλικό με την ονομασία `Μόσχα` το οποίο είναι εξοπλισμένο με αντιαεροπορικό σύστημα παρόμοιο με εκείνο των S300, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο τουρκικός Tύπος επικαλείται δηλώσεις του εκπροσώπου του ρωσικού επιτελείου στρατού σύμφωνα με τις οποίες το αντιτορπιλικό `Μόσχα` στάλθηκε για να διασφαλίσει την ασφάλεια της αεροπορικής της βάσης στην Λατάκεια στην οποία βρίσκονται πάνω από 50 αεροσκάφη και εκατοντάδες στρατιωτικό προσωπικό.

Πλέον τα βομβαρδιστικά αεροσκάφη θα συνοδεύονται και από καταδιωκτικά αεροπλάνα και θα χτυπούν πλέον όλους τους στόχους οι οποίοι αποτελούν πιθανή απειλή. Ανακοινώθηκε επίσης η αναστολή όλων των στρατιωτικών σχέσεων της Ρωσίας με την Τουρκία.

Δείτε βίντεο:

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE