Κλείνει λωρίδα σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας – Ποιος ο λόγος

Κλείνει λωρίδα σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας – Ποιος ο λόγος

Στο υπόλοιπο ανατολικό πεζοδρόμιο, από τη Λεωφόρο Μακαρίου μέχρι και την οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, θα επεκταθούν οι εργασίες αναβάθμισης των πεζοδρομίων της Λεωφόρου Ευαγόρου, από την Τρίτη 26 Αυγούστου 2025.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, κατά την περίοδο αυτή θα παραμείνει κλειστή ολόκληρη η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Ευαγόρου. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 3 μήνες.

Ο Δήμος Λευκωσίας ζητά την κατανόηση του κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία και καλεί τους οδηγούς και πεζούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν τη σχετική σήμανση για την ασφάλεια όλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE