Οι Τούρκοι παρουσιάζουν την υποτιθέμενη πορεία του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι Τούρκοι παρουσιάζουν την υποτιθέμενη πορεία του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι κατέρριψαν το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος, ενώ αυτό είχε παραβιάσει τον εναέριο τους χώρο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που αναδημοσιεύει το ThemaOnline, προσπαθούν με κάθε τρόπο να πείσουν ότι το SU-24 πετούσε πάνω από την Τουρκία (οι πιλότοι βρέθηκαν στην Συρία, στο σημείο όπου μαίνονται μάχες μεταξύ του συριακού στρατού και του FSA).

Στο CNN Turk παρουσιάστηκε σχεδιάγραμμα με την υποτιθέμενη πορεία του πολεμικού αεροσκάφους, το οποίο εμφανίζουν να παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας.

Πάντως, ακόμη υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Πιθανόν να απαντηθούν με την τοποθέτηση της Ρωσίας. Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διαψεύδει τους Τούρκους, που υποστήριξαν ότι κατέρριψαν το αεροσκάφος με F16, ενώ διεμήνυσε ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι καθ' όλη την διάρκεια της πτήσης το μαχητικό βρισκόταν εντός εναέριου χώρου της Συρίας.

Οι Τούρκοι ισχυρίστηκαν ότι επί πέντε λεπτά προειδοποιούσαν τους πιλότους (ο ένας παρουσιάζεται νεκρός σε video του FSA) και αναγκάστηκαν να καταρρίψουν το SU-24…

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE