Συναγερμός στο Παρίσι: Εντοπίστηκε ζώνη με εκρηκτικά σε σκουπιδοτενεκέ

Συναγερμός στο Παρίσι: Εντοπίστηκε ζώνη με εκρηκτικά σε σκουπιδοτενεκέ

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών της Γαλλίας το βράδυ της Δευτέρας,23/11, καθώς υπήρξαν πληροφορίες για εντοπισμό ζώνης με εκρηκτικά σε σκουπιδοτενεκέ, στην πόλη Μονρούζ, νότια του Παρισιού.

«Μοιάζει με ζώνη με εκρηκτικά» δήλωσε στο πρακτορείο Reuters αστυνομική πηγή. Επί τόπου έσπευσαν ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι.

Μέσα Ενημέρωσης μετέδωσαν, επικαλούμενα αστυνομικές πηγές, ότι πράγματι βρέθηκαν εκρηκτικά, χωρίς πάντως να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Αργότερα, πηγή της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι πράγματι βρέθηκε ζώνη με εκρηκτικά. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ερευνητές, το κινητό του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, είχε εντοπιστεί κοντά στο σημείο που βρέθηκε η ζώνη, το βράδυ των επιθέσεων.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE