Έτριβαν τα μάτια τους οι περαστικοί στην Πάφο: Μεθυσμένος καβάλησε το άλογο του και βγήκε σε κεντρικούς δρόμους

Έτριβαν τα μάτια τους οι περαστικοί στην Πάφο: Μεθυσμένος καβάλησε το άλογο του και βγήκε σε κεντρικούς δρόμους

Ένα ομολογουμένως απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα χθες το πρωί σε μεγάλη κοινότητα της Πάφου με αποτέλεσμα να προκαλέσει αφενός προβληματισμό στους διερχόμενους οδηγούς αλλά και αρκετά γέλια αφού σίγουρα δεν είναι και κάτι σύνηθες και καθημερινό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με διερχόμενους οδηγούς χθες Κυριακή κατά τις πρωινές ώρες στη Χλώρακα της Πάφου στην περιοχή Μέλανος, διερχόμενοι οδηγοί έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν είδαν πως νεαρός  άντρας βρισκόταν πάνω σε άλογο στη μέση του δρόμου, παρεμποδίζοντας την ομαλή κυκλοφορία κρατώντας μάλιστα μια μπύρα στο χέρι και με φανερές ενδείξεις ότι είναι μεθυσμένος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο PafosPress.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE