Τα ψάρια στον Αλμυροπόταμο της Εύβοιας ξεπηδούσαν από το νερό προς τη στεριά - Δείτε βίντεο

Τα ψάρια στον Αλμυροπόταμο της Εύβοιας ξεπηδούσαν από το νερό προς τη στεριά - Δείτε βίντεο

Ένα μοναδικό θέαμα εντυπωσίασε ντόπιους και επισκέπτες στην Εύβοια, το βράδυ της Τετάρτης, όταν αμέτρητα μικρά ψάρια εκτινάσσονταν κυριολεκτικά από τα νερά του προς τη στεριά.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος evima.gr, το φαινόμενο παρατηρήθηκε στην στην παραλία του Αλμυροποτάμου το βράδυ της Τετάρτης.

Το φαινόμενο, που σπάνια καταγράφεται σε τέτοια κλίμακα, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με το ίδιο ειδησεογραφικό μέσο, αυτή την εποχή τα γοφάρια, που είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος ψάρια, κυνηγούν κοπάδια από φρίσσες, που προσπαθούν να ξεφύγουν -πολλές φορές εκτός νερού. Έτσι, παρατηρείται αυτό το σπάνιο, αλλά εντυπωσιακό φαινόμενο.

 

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE