Υπ. Άμυνας: «Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών υπήρξε μια άγνοια για τον ρόλο των πτητικών μέσων και της ΕΦ»

Υπ. Άμυνας: «Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών υπήρξε μια άγνοια για τον ρόλο των πτητικών μέσων και της ΕΦ»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρία των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος με βασικό θέμα τις συνέπειες των πρόσφατων καταστροφικών πυρκαγιών, μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης.

Στην τοποθέτηση του ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας ανέφερε ότι, «κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών υπήρξε μια άγνοια για τον ρόλο των πτητικών μέσω και της ΕΦ» ενώ πρόσθεσε πως, «η καταστροφή είναι εκεί και ο θάνατος δύο συνανθρώπων μας είναι γεγονός». 

Όπως πρόσθεσε, «από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας κυβέρνησαν όλα τα κόμματα και σε κάθε κυβέρνηση έτυχε μια τραγωδία. Δεν είναι η ώρα για να πούμε ποιου ήταν η μεγαλύτερη τραγωδία». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE