Σοκ: Πασίγνωστος Κύπριος ηθοποιός παλεύει με τον καρκίνο εδώ και 1,5 χρόνο! «Πόσο καιρό έχω να ζήσω..;»

Σοκ: Πασίγνωστος Κύπριος ηθοποιός παλεύει με τον καρκίνο εδώ και 1,5 χρόνο! «Πόσο καιρό έχω να ζήσω..;»

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Κύπριους ηθοποιούς που όμως τον τελευταίο 1,5 χρόνο ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά παλεύοντας με τον καρκίνο και είμαστε σίγουροι ότι θα βγει νικητής, γιατί είναι μαχητής.

Ποιος να ξεχάσει τον «Χάμπατσο» από τις «Ιστορίες του Χωρκού» ή τον ρόλο του ως γριούλα με τα σκετσάκια της «Πόπης και της Άντζελας»; Ο Αντρέας Αργυρίδης χάρισε σε όλους τους Κύπριους απλόχερα γέλιο όμως η είδηση που βγήκε στην επιφάνια από την εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου στο Sigma μας σόκαρε.

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός τον τελευταίο 1,5 χρόνο διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο ίδιος όμως δεν τα βάζει κάτω και μετά το πρώτο σοκ και την ερώτηση στον γιατρό « Πόσο τζιαιρό έχω να ζήσω» αποφάσισε ότι η δυσκολία αυτή που περνά δεν θα τον πτοήσει

 «Εν τζιαι έχω τίποτε, ούτε το σκέφτομαι» εξομολογήθηκε και έστειλε το μήνυμα να μην τα βάζουμε κάτω. «Οι δυσκολίες δυναμώνουν τον άνθρωπο» ήταν τα λόγια του αγαπημένου μας ηθοποιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Συμβούλιο Ασφαλείας: Ανθρωπογενής ο λιμός στη Γάζα – Κρίσιμος ο ρόλος του Κυπριακού διαδρόμου

Όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσαν σήμερα ότι ο λιμός στη Γάζα είναι μια "ανθρωπογενής κρίση" και προειδοποίησαν ότι η χρήση της λιμοκτονίας ως όπλο πολέμου απαγορεύεται βάσει του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου.