Βοηθήστε τον μικρό Αλέξανδρο: 6χρονο αγγελούδι χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας – Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Βοηθήστε τον μικρό Αλέξανδρο: 6χρονο αγγελούδι χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας – Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 6χρονου Αλέξανδρου, ο οποίος χρειάζεται άμεσα μυελού των οστών. Όπως ανέφερε σε τηλεφωνική της παρέμβαση στην εκπομπή «Ζήσε το» η θεία του μικρού, η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο 6χρονος Αλέξανδρος διαγνώστηκε με ένα σπάνιο γεννητικό σύνδρομο που προκαλεί διάφορα αυτοάνοσα νοσήματα που σημαίνει ότι καταστρέφονται ουσιώδη όργανα του σώματος του με αποτέλεσμα η ζωή του μικρού να κινδυνεύει άμεσα.

Δυστυχώς ούτε η δίδυμη αδελφή του, ούτε και το μικρότερο αδελφάκι του είναι συμβατοί δότες, με αποτέλεσμα η οικογένεια κάνει έκκληση, απευθυνόμενοι τόσοι στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, ώστε να εξευρεθεί δότης, που θα δώσει ζωή στο 6χρονο αγγελούδι.

Σύμφωνα με την θεία του, η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και ανώδυνη ενώ και η επέμβαση είναι ακίνδυνη και ανώδυνη για το δότη.

Οι δότες πρέπει να είναι ηλικίας 18-45 ετών και μπορούν να απευθύνονται στα Νοσοκομεία της κάθε πόλης ή  στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, στο τηλέφωνο: 22772700 (Ώρες εργασίας: 08:00 – 16:00).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Χριστοδουλίδης: «Εργαζόμαστε για απτά αποτελέσματα στη συνεργασία Κύπρου – Λιβάνου» - Συζητήθηκε η ηλεκτρική διασύνδεση

Η περαιτέρω εμβάθυνση της ενεργειακής συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο και Λίβανο συζητήθηκε κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Υπουργό Ενέργειας του Λιβάνου κ. Τζοζέφ Σαάντι, στο Προεδρικό Μέγαρο.  

BEST OF TOTHEMAONLINE