Σε εμπρησμό οφείλεται η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό - Ξεκίνησε από δύο σημεία

Σε εμπρησμό οφείλεται η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό - Ξεκίνησε από δύο σημεία

Θανατηφόρα είναι η μεγάλη πυρκαγιά στην Λεμεσό επιβεβαιώνοντας τα πιο ακραία σενάρια. Η Κύπρος θρηνεί δύο νεκρούς.

Διαβάστε όλα τα νεότερα για την φονική πυρκαγιά ΕΔΩ.

Εντοπίσθηκαν εντός οχήματος, απανθρακωμένοι, στο δρόμο Μοναγρίου-Άλασσας και θα χρειαστούν εξειδικευμένες εξετάσεις για την ταυτοποίησή τους.

Καταγράφονται επίσης δύο εγκαυματίες οι οποίοι νοσηλεύονται στη μονάδα εγκαυμάτων του γενικού νοσοκομείου Λευκωσίας.

Επιπλέον, δεκάδες άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή μικροτραυματισμούς, έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ.

Σε εμπρησμό οφείλεται η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό

Σε εμπρησμό οφείλεται η φονική πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού, σύμφωνα με τον Αρχιπύραρχο Νίκο Λογγίνο.

Μιλώντας στο Πρωινό Δρομολόγιο, είπε πως αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είδαν την φωτιά να ξεκινάει από δύο σημεία, σε απόσταση εκατό μέτρων το ένα από το άλλο, και συγκεκριμένα κάτω από γεφύρι όπου υπάρχει σκυβαλότοπος.

Ο κύριος Λογγίνος είπε πως έχει ήδη δώσει στοιχεία στην Αστυνομία για διερεύνηση της υπόθεσης.

Πρόσθεσε πως έξι λεπτά μετά την κλήση που δέχθηκε η υπηρεσία του, πλήρως στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα βρέθηκαν στο σημείο της φωτιάς, απορρίπτοντας τούς ισχυρισμούς περί καθυστέρησης και ολιγωρίας.

Ο κύριος Λογγίνος είπε πως η κατάσταση με την πυρκαγιά εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθότι παραμένουν ενεργά μέτωπα.

ΠΗΓΗ: Riknews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE