Θερμοκρασίες 59 βαθμούς Κελσίου κατέγραψε χθες ο σταθμός Κούρη

Θερμοκρασίες 59 βαθμούς Κελσίου κατέγραψε χθες ο σταθμός Κούρη

Θερμοκρασίες 58 και 59 βαθμούς Κελσίου κατέγραψε χθες ο σταθμός Κούρη κατά την διάρκεια της επέλασης τής μεγάλης πυρκαγιάς στην Λεμεσό.

Διαβάστε όλα τα νεότερα για την φονική πυρκαγιά ΕΔΩ.

Σε δηλώσεις στο Τρίτο, ο μετεωρολογικός λειτουργός Ανδρέας Χρυσάνθου υπενθύμισε ότι είχαν προειδοποιήσει χθες για ριπές ανέμου 5 και 6 μποφόρ οι οποίες διήρκεσαν κατά μεγάλο μέρος της νύχτας.

Το πρωί είπε ο κύριος Χρυσάνθου το πεδίο εμφανίζεται πολύ εξασθενημένο αλλά από το μεσημέρι και μετά αναμένονται παρόμοιες ριπές ανέμου στην δυτική Κύπρο.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Σκληρή μάχη στην ΕΔΕΚ: Συμμαχίες, αποχωρήσεις και ανατροπές πριν την κάλπες της 5ης Σεπτεμβρίου

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές της ΕΔΕΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, εξελίσσεται σε μια από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις των τελευταίων ετών για το Κίνημα. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν περιορίζονται πλέον στην καταγραφή των υποψηφιοτήτων και των συσχετισμών. Αποκαλύπτουν ένα βαθύτερο πρόβλημα πολιτικής και οργανωτικής φυσιογνωμίας, με την ενότητα του κόμματος, την αξιοπιστία του και την προοπτική του, να βρίσκονται στο επίκεντρο.