ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

Ανεξέλεγκτη είναι η παραβατικότητα σε ορισμένες περιοχές της Κύπρου, αφού νεαροί κάνουν ζημιές, προκαλώντας τον φόβο και τον πανικό των πολιτών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία στο ThemaOnline, «υπάρχει σοβαρό πρόβλημα εδώ και μήνες στην περιοχή των Πολεμιδιών. Αριθμός νεαρών ηλικίας 16-17 ετών συχνάζουν σε συγκεκριμένο χώρο κοντά στην Εκκλησία του Σταυρού και στο Δημοτικό της Καρμιώτισσας και δίπλα υπάρχει ένα πάρκο που κάνουν και γενέθλια και μικρά παιδιά. Καθημερινά ρίχνουν πέτρες και κάνουν ζημιές»

«Το Σάββατο εκεί στο πάρκο είχε γενέθλια ένα παιδί 6-7 ετών  και έριχναν πέτρες χωρίς κανένα λόγο. Έσπασαν γυαλιά αυτοκινήτων και τις νύχτες σπάζουν τα πάντα. Φοβόμαστε για τα παιδιά μας», είπε χαρακτηριστικά ο παραπονούμενος στο ThemaOnline.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «ο Δήμαρχος Πολεμιδιών απευθύνθηκε στον Υπ. Δικαιοσύνης όπου ήταν παρόντες και κάποιοι από την ηγεσία της Αστυνομίας. Ο Δήμος είναι πρόθυμος να δώσει την υποδομή για να εγκατασταθεί υποκλιμάκιο της ΜΑΔ.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει και δεν βρίσκουμε ανταπόκριση από κανένα», κατέληξε.

Δείτε βίντεο:

 

 

Δείτε φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE