Φόνος στην Πάφο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 73χρονου

Φόνος στην Πάφο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 73χρονου

Άλλη μια τραγωδία συνέβη σήμερα 13/7 στην Πάφο.

Θύμα δολοφονίας εκ προμελέτης ο Αριστείδη Σιαμπτάνη, ηλικίας 73 ετών, τέως από Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 80χρονος συγχωριανός του που τον πυροβόλησε δεν έχει ακόμη συλληφθεί.

Από τις εξετάσεις μέχρι στιγμής, η Αστυνομία Πάφου οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για φόνο εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με τον βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, οι εξετάσεις για την εγκληματική ενέργεια, που διαπράχθηκε σε βάρος 73χρονου, συνεχίζονται.

Σε δηλώσεις του ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σήμερα γύρω στις 11:10 πολίτης εντόπισε σε αυλάκι παραπλεύρως του δρόμου που οδηγεί προς τον αερολιμένα Πάφου το πτώμα ενός άντρα.

Έχει, είπε, αναγνωριστεί ότι πρόκειται για Ελληνοκύπριο κάτοικο της Επαρχίας Πάφου, ο οποίος διαθέτει πλησίον της σκηνής που εντοπίστηκε περιβόλι και εξοχική κατοικία.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις είπε ο κ. Νικολάου η Αστυνομία Πάφου οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για φόνο εκ προμελέτης. Αναμένεται στη σκηνή, συνέχισε, η άφιξη ιατροδικαστών και μελών της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Η σκηνή αποκλείστηκε ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του 73χρονου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE