«Με χάιδεψε στα γεννητικά όργανα» - Η καταγγελία του 16χρονου οδήγησε στη σύλληψη 94χρονου στη Ρόδο

«Με χάιδεψε στα γεννητικά όργανα» - Η καταγγελία του 16χρονου οδήγησε στη σύλληψη 94χρονου στη Ρόδο

Αποτροπιασμό προκαλεί το περιεχόμενο της καταγγελίας ενός 16χρονου για σεξουαλική παρενόχληση από 94χρονο το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μαντράκι της Ρόδου.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη λίγο μετά την καταγγελία ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την επίσημη έκθεση εξέτασης του ανήλικου, ο 16χρονος βρισκόταν σε στάση λεωφορείων με σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι του, όταν αντιλήφθηκε τον 94χρονο να περιφέρεται κυκλικά γύρω του.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, στην αρχή προσπάθησε να κατανοήσει τις προθέσεις του άντρα, όμως εκείνος δεν του απάντησε. Ο ανήλικος μετακινήθηκε από το σημείο, αλλά ο 94χρονος τον ακολούθησε, τον προσέγγισε και του είπε πως είναι «πολύ όμορφο παλικάρι». Στη συνέχεια τον χάιδεψε στα χέρια και –πάντα σύμφωνα με την καταγγελία του 16χρονου – τον θώπευσε στα γεννητικά όργανα πάνω από τα ρούχα.

Τότε ο 16χρονος απομακρύνθηκε και ειδοποίησε την Αστυνομία με αστυνομικούς να προσαγάγουν τον 94χρονο.

Ο ηλικιωμένος, από την πλευρά του, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος πως δεν γνωρίζει τον νεαρό και πως δεν τον άγγιξε. Ωστόσο, λόγω της προχωρημένης ηλικίας του και της διαπιστωμένης αδυναμίας του να παρακολουθήσει τη διαδικασία, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το δικαστήριο διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και όρισε ρητή δικάσιμο για τις 7 Ιουλίου. Μέχρι τότε, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE