Τίτλοι τέλους για θρυλικό σουβλατζίδικο της Λεμεσού - Όλη η Κύπρος έχει φάει από εκεί – «Άλλαξε χέρια» η επιχείρηση

Τίτλοι τέλους για θρυλικό σουβλατζίδικο της Λεμεσού - Όλη η Κύπρος έχει φάει από εκεί – «Άλλαξε χέρια» η επιχείρηση

Φίλαθλος ή μη της ομάδα του Άρη Λεμεσού σίγουρα αν πέρασες από εκεί θα καθόσουν να φας.

Το λατρεμένο σουβλάκι «του Άρη», έχει κερδίσει τις καρδιές των Λεμεσιανών για πάνω από μία 15ετία. Από φοιτητές μέχρι καλλιτέχνες.

Από τον περασμένο Νοέμβριο ο σύλλογος του «Άρη Λεμεσού» παραμένει κλειστός, ένεκα των έργων ανάπλασης που πραγματοποιούνται στην περιοχή της Πλατείας, ωστόσο μόλις πρόσφατα γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους.

Μέχρι σήμερα το σωματείο άλλαξε 5-6 σημεία μέσα στη Λεμεσό -αρχικά βρισκόταν απέναντι από τη Β’ αστική σχολή, αργότερα πήγε στα φώτα του Café Paris, ενώ από το 2000 βρίσκεται στην Πλατεία Ηρώων.

Η επιχείρηση, άλλαξε χέρια, το κτήριο πήρε το πράσινο φως για full ανακαίνιση, και οι νέοι ιδιοκτήτες ετοιμάζονται να "στεγάσουν" εκεί τα όνειρά τους, δημιουργώντας ένα νέο γαστρονομικό concept, διαφορετικό και πρωτότυπο για τα δεδομένα της περιοχής, κρατώντας ωστόσο την αίγλη του "Άρη".

Αξίζει, τέλος, να ειπωθεί ότι οι επιχειρήσεις της πλατείας (Μαντάμ, Στα Ούζα μας, Οινέας, Μέλισσα, Η γωνιά του Πεπέ), βρίσκονται πλέον όλες ξανά σε λειτουργία, υποδεχόμενες το κοινό τους σε μία -υπό ανέγερση ακόμα- πλατεία, με πολλές δυσκολίες, πλην όμως με καλή διάθεση και ακόμα καλύτερο φαγητό.

Πηγή: checkinCyprus

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE