Οδηγοί Προσοχή: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος λόγω διαρροής υγραερίου από βυτιοφόρο - Δείτε σε ποιο ύψος

Οδηγοί Προσοχή: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος λόγω διαρροής υγραερίου από βυτιοφόρο - Δείτε σε ποιο ύψος

Λόγω διαρροής υγραερίου από βυτιοφόρο όχημα, έχει κλείσει ο δρόμος Λάρνακας – Κοφίνου, παρά το ζυγιστικό Κοφίνου και στις δύο κατευθύνσεις.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, τα οποία κατευθύνουν την τροχαία κίνηση προς εναλλακτικές διαδρομές.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή υπήρξε ανταπόκριση της ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για απώλεια υγραερίου απο βυτιοφόρο μεταφοράς ιδιωτικής εταιρείας από έξοδο Κοφίνου προς Λάρνακα.

Αυτή τη στιγμή, γίνεται ψύξη του βυτιοφόρου και τηρούνται όλες οι επιχειρησιακές διαδικασίες. Η ΕΜΑΚ υποστηρίζεται και με άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας και Βασιλικού.

Στη σκηνή και τεχνικός της εταιρείας για ανάλογη διαχείριση και υποστήριξη των δυνάμεων μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στο πλευρό της Ιταλίας η Κύπρος, οι σκέψεις μας είναι με όσους επηρεάστηκαν»

Η Κύπρος στέκεται στο πλευρό της Ιταλίας, με φιλία και αλληλεγγύη, υπό το φως του σοβαρού περιστατικού στη Μόντενα, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.