Οδηγοί Προσοχή: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος λόγω διαρροής υγραερίου από βυτιοφόρο - Δείτε σε ποιο ύψος

Οδηγοί Προσοχή: Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος λόγω διαρροής υγραερίου από βυτιοφόρο - Δείτε σε ποιο ύψος

Λόγω διαρροής υγραερίου από βυτιοφόρο όχημα, έχει κλείσει ο δρόμος Λάρνακας – Κοφίνου, παρά το ζυγιστικό Κοφίνου και στις δύο κατευθύνσεις.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας, τα οποία κατευθύνουν την τροχαία κίνηση προς εναλλακτικές διαδρομές.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή υπήρξε ανταπόκριση της ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για απώλεια υγραερίου απο βυτιοφόρο μεταφοράς ιδιωτικής εταιρείας από έξοδο Κοφίνου προς Λάρνακα.

Αυτή τη στιγμή, γίνεται ψύξη του βυτιοφόρου και τηρούνται όλες οι επιχειρησιακές διαδικασίες. Η ΕΜΑΚ υποστηρίζεται και με άλλα δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας και Βασιλικού.

Στη σκηνή και τεχνικός της εταιρείας για ανάλογη διαχείριση και υποστήριξη των δυνάμεων μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE