Χημικά υλικά δημιούργησαν αναθυμιάσεις - Έτρεχε η Πυροσβεστική σε υπόγειο χώρο ξενοδοχείου στον Πρωταρά

Χημικά υλικά δημιούργησαν αναθυμιάσεις - Έτρεχε η Πυροσβεστική σε υπόγειο χώρο ξενοδοχείου στον Πρωταρά

Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου Λοχία Αδάμου Αδάμου δέχτηκε κλήση γύρω στις 16:05 για διαρροή χημικών υλικών με δημιουργία αναθυμιάσεων, από εγκαταστάσεις μηχανοστασίου πισίνας, σε υπόγειο χώρο ξενοδοχείου στον Πρωταρά. Ανταποκρίθηκε πυροσβεστικό και ειδικό όχημα αντιμετώπισης χημικών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με το προσωπικό του ξενοδοχείου, προέβησαν σε προληπτική εκκένωση του υπόγειου χώρου του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν το μηχανοστάσιο, καθώς επίσης και της πισίνας.

Με χρήση εξειδικευμένων στολών και αναπνευστικών συσκευών, έγινε εξαερισμός του υπόγειου χώρου και σε συνεργασία με ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης των υλικών συντήρησης του νερού της πισίνας, τα υλικά διοχετεύτηκαν στην πισίνα, μέσω ειδικής συσκευής, για διάλυση.

Σημειώνεται πως δεν κινδύνευσε κανείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE