Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο – Προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο

Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες στον αυτοκινητόδρομο – Προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Λευκωσίας, στο ύψος της Σκαρίνου, λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε εν κινήσει φορτηγό.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά. Παράλληλα, μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν για ρύθμιση της κυκλοφορίας και απομάκρυνση του οχήματος από τον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός του φορτηγού είναι καλά στην υγεία του και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE